30 ÉV TAPASZTALAT

A VAGYON VÉDELMÉBEN

Cégünk 1993 óta, azaz közel 30 éve áll a Megbízók szolgálatában. Társaságunk rendelkezik a vagyonvédelmi tevékenység végzéséhez jogszabályban előírt valamennyi engedéllyel és jogosítvánnyal. Személy- és vagyonvédelmi tevékenységünket a 2005. évi CXXXIII. törvényben foglaltak szerint folytatjuk. Elhárítjuk magunktól azokat a megbízásokat, amelyeknél az érvényes jogszabályok betartása maradéktalanul nem érvényesül. Társaságunknál csak a munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettséggel rendelkező munkatársak dolgoznak. Vagyonvédelmi tevékenységünkre 50 millió forintig terjedő felelősségbiztosításunk van.

Vagyonvédelmi szervezetünk legfőbb célja, hogy olyan színvonalas és megbízható szolgáltatásokat nyújtson az ügyfelek számára, amik valóban a biztonságot segítik elő az adott területen. A munkatársak kulturáltak, határozottak, szakszerű intézkedéssel járuljanak hozzá a Megbízó jó hírnevének formálásához. Az őrző-védő feladatok eredményes ellátásához már megszerzett alapképzettség mellett éves szinten gondoskodunk a szakmai ismeretek oktatásáról külső szakértő bevonásával. Kollégáink a szolgálatot megfelelő ruházatban, kitűzővel, a szükséges védelmi eszközökkel látják el.

Szolgáltatásaink teljesen a megbízó igényeihez szabhatóak. A kedvező árakat és az ügyfélközpontú, rugalmas hozzáállást is garantáljuk, hiszen számunkra a legnagyobb szakmai siker, ha valóban hasznos segítséget nyújthatunk ügyfeleinknek.

Szolgáltatásaink
  • objektumvédelem

  • élőerős telephelyőrzés

  • porta és recepciószolgálat

  • céges rendezvények biztosítása;

  • megfigyelő rendszerek operátori feladatainak ellátása

  • kártérítési ügyintézés