BIZTONSÁG STÍLUSOSAN

Szaktevékenység

  • Munkavédelmi koordináció

  • Rendszeres munkavédelmi auditok

  • Dokumentáció felülvizsgálata, elkészítése

  • Kockázatbecslés

  • Munkavédelmi, napi problémák kezelése

  • Oktatás, oktatófilmek készítése

egy kis figyelem senkinek sem árt

Bejárás

Mindenki hajlamos egy kicsit beleszürkülni a hétköznapok monotonitásába. A munkahelyi vakság ellensúlyozására nem árt, ha más szemszögből is megvizsgáljuk a munka- és tűzvédelmi követelmények teljesülését. Cégünk tapasztalt szakembereket alkalmaz és a bejárások során gyakorlatilag azonnal, online jegyzőkönyv készül. A munka- és tűzvédelem fejlesztése a biztonság mellett akár egy komfortosabb munkahelyet is jelenthet.

egy hangyányit másképp

Oktatás

A munkavédelmi oktatásnak nem kötelező unalmasnak lennie. A jogszabályok hallgatása közben ha gyorsan elalszol, akkor valószínűleg más megközelítésre van szükség. Miért ne lehetne egy oktatás szórakoztató is amellett, hogy a kötelező témákat magában foglalja?

Edukáció

A sokszor száraz, nehezen emészthető anyagok érthetőbbé, szórakoztatóbbá tétele érdekében a rajzilm és a humor eszköztárához nyúltunk és már a 6. oktatófilmünk is elkészült. Természetesen nem jelent akadályt a komolyabb hangvételű, valós élethelyzetek felhasználásával készült videó sem.

Esztétikum

A munka- és tűzvédelmi anyagok készítése során számunkra nem csak a belbecs a fontos. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a külcsín is párban legyen a tartalom minőségével. Nem áll messze tőlünk, ha az adott cég arculatához kell igazítanunk anyagainkat, de mindig törekszünk arra, hogy a formátum könnyítse dokumentációnk érthetőségét, használhatóságát.

Egyediség

A jogszabályi követelmények teljesítése mellett a mai elvárásoknak megfelelően szolgáltatásunk része, hogy egyedi tartalmakat is tudunk megrendelőink részére biztosítani. Legyen szó akár egy munkavédelmi térkép, egy különleges tábla vagy egy illusztrált kézikönyv elkészítéséről.

0
kémiai kockázatértékelés
0
nyomástartó edény
0
oktatott munkavállaló
0
partner