ismerjen meg minket

30 év tapasztalat

1993-ban megalakult a Véd-sz Kft. Azóta eltelt harminc esztendő, ami az idő múlásában jelentéktelen pillanat csupán, ám ha egy kis munkahelyi közösség mindennapjait summázza, sok megoldásra váró feladat, siker, öröm és gond emlékeit idézi.

23 kollégával kezdtünk neki a munkának és hamar rájöttünk, hogyan lehet tűzoltóautót szerszám nélkül javítani, szinte eszköz nélkül takarítani vagy elektromos írógéppel adminisztratív munkát végezni úgy, hogy kollégáink egy személyben voltak tűzoltók, magasan képzett szakemberek, kertészek, szerelők és vagyonőrök is egyben.

Az évek távlatából ezeken a problémákon ma már csak mosolygunk. Ez idő alatt létszámunk növekedésnek indult, szolgáltatásaink egy része megszűnt, új tevékenységekkel bővült és közben a világ jelentősen felgyorsult. Az aktuális piaci kihívásoknak és partnereink igényeinek megfelelően változott a cég portfóliója, bővült az alkalmazottak köre és szaktudása; fejlődött az eszközpark. Ma már több, mint 140 dolgozó látja el a feladatokat, partnereink megelégedésére.

A jelenkor követelményeinek megfelelően eszközeinket modernizáltuk. A kézi kaszát traktorra, az írógépet laptopra, az IFA-t modern gépjármű fecskendőre cseréltük. Filozófiánk azonban az évek alatt mit sem változott: arra törekszünk, hogy megrendelőink minden pillanatban és minden szolgáltatásunkkal elégedettek legyenek.

Elsősorban Dunaújváros ipari övezetében végezzük tevékenységünket, de bizonyos szolgáltatásaink kiterjednek több megye területére is. Legyen szó tűzvédelemről vagy éppen logisztikáról, az elsődleges prioritás számunkra a minőség és a megrendelőink elégedettsége, melyet szakembereink folyamatos képzésével, eszközparkunk fejlesztésével és a szerződött partnereinkkel történő folyamatos kommunikációval kívánunk elérni.

0
bejárási jegyzőkönyv évente
0
tűzoltó készülék karbantartása
0
alkoholszondás vizsgálat évente
0
különböző saját jármű

attól, hogy valami előírás még

Lehet jól csinálni

Tudjuk, hogy fárasztó mindent észben tartani. A jogszabályok olvasása, a felülvizsgálatok nyilvántartása és a hatósági kapcsolattartás nem egyszerű feladat. Szolgáltatásunk ezek megkönnyítésére irányul.

Elsődleges erőforrásaink:

 

  • Gyakorlott munkavédelmi szakemberek
  • Magasan kvalifikált tűzvédelmi előadók

  • Modern eszközök

újdonságok, pályázatok

Legújabb híreink